Noodtoestand, Urban Survival bij Blackout.

Iedereen heeft de kans om ten minste één keer in zijn leven een terroristische aanslag, een natuurramp, een oorlog of een langdurige stroomstoring mee te maken. Deze gebeurtenissen kunnen leiden tot een noodtoestand. Om deze goed te overleven, heeft men speciale kennis en vaardigheden nodig.

Welke kennis moet je hebben in een blackout situatie? Welke technieken je moet beheersen om jezelf, je familie, vrienden en kennissen te redden uit een noodsituatie. Bij een langdurige stroomstoring verkeert een stad in een noodtoestand. Alle elektrische apparaten werken niet meer. Er is geen elektrisch licht in huis, de vriezer ontdooit, de verwarming doet het niet. Buiten op straat heerst chaos. Verkeerslichten en kassa's in winkels doen het niet, liften blijven hangen. De industrie is tot stilstand gekomen enz. Er is geweld en plundering om aan voedsel te komen. Boeren laten hun vee los omdat ze niet meer goed kunnen worden verzorgd en de stallen vol kadavers liggen. Etc. etc. Alle vreselijke zenario's zijn mogelijk.

Om hiervoor goed voorbereid te zijn moet men over vaardigheden beschikken om deze crisis te meesteren. Kennis en ervaring opdoen in een gesimuleerde situatie met ervaren instructeurs.

Belangrijk:

Unieke Schiet opleiding: Hanteren van vuistvuurwapens en lang wapens.  

Elke deelnemer heeft een V.O.G. nodig niet ouder dan 12 maanden. i.v.m.  schietbaan in België.

(Documenten tijdig bij ons aanvragen en bij gemeente indienen!)

 

Data 2024 Noodtoestand, Urban Survival bij Blackout:

  • Weekend van 13 op 14 juni 2024

 

Klik op Button voor ons programma.