Bushcraft 1. "Canadian Hunting Camp".

De Hoge School voor Bushcrafting.

Canadian Hunting Camp met inheemse methoden van Canadese trappers en First Nations.

 

Decennia van studie en vele reizen hebben de selectieve behandeling van cultureel materiaal van de First Nations en daarmee het concept van deze workshop mogelijk gemaakt. Alle mensen die willen leven volgens jager-verzamelaars culturen zonder moderne hulpmiddelen zullen deze workshop een onvergetelijke ervaring vinden. Alle onderwerpen worden praktisch uitgewerkt. Het is slechts in beperkte mate mogelijk onderwerpen toe te wijzen in termen van tijd, aangezien de dagelijkse routines vaak worden beïnvloed door concrete eisen (b.v. het houden van een vuur, bescherming tegen het weer, voedselbereiding, enz.)

 

Bent u geïnteresseerd in hoe dingen worden gemaakt van de eenvoudigste middelen die het leven van onze voorouders al eenvoudiger maakten? Bushcraft gaat in zekere zin hand in hand met overleven (Survival). Maar het gaat ook veel verder dan alleen overleven.

Hans en Tony hebben vele jaren besteed aan het bestuderen van onder andere de bushcraftvaardigheden van de Native American culturen van Noord-Amerika en Tony heeft zelfs in de meest afgelegen reservaten aansluiting gevonden omdat hij zich deze technieken eigen heeft gemaakt en zo snel in gesprek is geraakt.

Leer wat het betekent om te leven, te overleven en je zelfs comfortabel te maken in de noordelijke bush. De workshop omvat de volledige benutting van groot en klein wild, alsmede van gevogelte en vis met behulp van natuurlijke middelen.

Verder wordt de inhoud van de workshop van het Basic Survival Camp verdiept. 

Data Bushcraft 1 Camp:

  • 26 t/m 28 april 2024

 

Voor details klik op knoppen: